Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1972 η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών ταξιδιού. Με υπευθυνότητα και εμπειρία προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με μοναδικό σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με δυναμική προς το μέλλον, πείρα και σε βάθος κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη η εταιρεία υλοποίησε και παρέχει υπηρεσίες επισκευών. Αναλαμβάνουμε αλλαγή σε χερούλια, μηχανισμούς, ρόδες, οδηγούς φερμουάρ και διάφορες άλλες επισκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

ΑΜΕΣΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και  θα επιδιορθώσουμε την αποσκευή σας. Δώστε ζωή στις βαλίτσες, τα σακίδια, τις τροχοτσάντες που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Εύκολα και με το μικρότερο δυνατό κόστος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

E-SHOP

Η εταιρεία μας δημιούργησε για τους αγαπημένους πελάτες της και ηλεκτρονικό κατάστημα richy.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη για το ταξίδι σας  επιλέγοντας από την μεγάλη ποικιλία μας στις καλύτερες τιμές . Μπείτε και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με ασφάλεια

Μπορείτε άμεσα και γρήγορα να μας στείλετε μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων φωτογραφία από την ζημιά σας και να σας ενημερώσουμε για την υλοποίηση και διόρθωση της .  

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΝΟΙΝΩΝΙΑΣ

No:1
Μπορείτε άμεσα και γρήγορα να μας στείλετε μέσω viber φωτογραφία από την ζημιά σας και να σας ενημερώσουμε για την υλοποίηση και διόρθωση της .

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

No:2
Καλέστε μας στο κινητό τηλέφωνο ή στο σταθερό προκειμένου να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να μας φέρεται την αποσκευή σας στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυαρίνου 9, Πειραιάς 185 31

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

No:3
Μπορείτε άμεσα και γρήγορα να μας στείλετε με email στο info@bagsrepair.gr φωτογραφία από την ζημιά σας και να σας ενημερώσουμε για την υλοποίηση και διόρθωση της ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας να μας αναφέρεται το πρόβλημα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας .

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

No:4