ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

ΥΠΗΕΣΙΕΣ BAGSREPAIR.GR

Η εταιρία bagsrepair.gr ανήκει στον όμιλο Richy.gr η οποία εδρεύει στην οδό Ναυαρίνου 9 στον Πειραιά. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών ταξιδιού από το 1972.

Στην εταιρεία μας θα μπορέσετε να λάβετε πλήρη εξυπηρέτηση για κάθε ζήτημα που θα αντιμετωπίσετε με τα είδη του ταξιδιού σας. Επισκευάζομαι κάθε πρόβλημα που θα εμφανιστεί στην βαλίτσα ,σε χαρτοφύλακα ή στην τσάντα σας. Επίσης κάνουμε αντικατάσταση σε τροχούς, χειρολαβές στήριξης, κλειδαριές και φερμουάρ. Είμαστε πάντα δίπλα σας από την πρώτη στιγμή ώστε να σας προσφέρουμε της υπηρεσίες μας άμεσα και γρήγορα και πάντα σε εξαιρετικές τιμές.

Με ένα άρτιο καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει σήμερα η εταιρεία μας στις υπηρεσίες του και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους οι υπηρεσίες προς τους πελάτες της θα απλουστευθούν και θα εκσυγχρονιστούν.

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ E-SHOP

Η εταιρία μας εκτός από παντός φύσεως επισκευές στον κλάδο της δημιούργησε και ηλεκτρονικό κατάστημα για άμεσες, γρήγορες και ασφαλές συναλλαγές με τους πελάτες της. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μπαίνοντας στο richy.gr το οποίο διαθέτει πανεύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο.

 

Σε περίπτωση που δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε η εταιρία μας έχει μεριμνήσει και έχει δημιουργήσει άμεσους και ποικίλους τρόπους επικοινωνίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους .

  1. Viber
  2. E-mail
  3. Φόρμα επικοινωνίας
  4. Messenger